Băsescu: Nu mai invocați sprijinul președintelui în campania internă a PDL

195
Purtătorul de cuvânt al președinției, Valeriu Turcan, a declarat, duminică, că Traian Băsescu "reia apelul către competitorii care și-au anunțat candidatura la conducerea PDL, precum și către susținătorii acestora, să nu mai invoce sprijinul șefului statului în cadrul campaniei interne", portivit Antena3.ro.

"Președintele României, Traian Băsescu, reia apelul către competitorii care și-au anunțat candidatura la conducerea Partidului Democrat Liberal, precum și către susținătorii acestora, să nu mai invoce sprijinul șefului statului în cadrul campaniei interne. În caz contrar, o reacție a președintelui este inevitabilă"

În același timp, Turcan a mai anunțat că șeful statului își menține disponibilitatea la dialog cu reprezentanții tuturor platformelor din cadrul PDL, ăntre care trebuie să există respect reciproc.

"Șeful statului accentuează că este important ca lupta politică internă în cadrul principalului partid de guvernare să se desfășoare într-un spirit de respect reciproc între candidați", a precizat Turcan.

Președintele Traian Băsescu a declarat duminică, la Covasna, că nu se implică în campania niciunui partid, explicând că doar a anunțat pe cine își dorește partener în PDL, iar "dacă vor să țină cont e bine, dacă nu, iar bine".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9592 secunde