BMW-ul lui Liviu Brăiloiu, implicat într-un accident mortal

1520

Articole de la același autor

Un accident care s-a soldat cu moartea unei persoane a avut loc, vineri, în jurul orei 17,20, în afara localității Ovidiu. Din cercetările polițiștilor, a reieșit că Ilie Carp, de 58 de ani, a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind lovit în plin de un BMW cu numărul de înmatriculare spaniol 6894FFD.
Potrivit lucrătorilor de la Serviciul Poliției Rutiere, mașina este proprietatea lui Liviu Brăiloiu, candidat pentru Senat din partea PSD pe Colegiul 1 din județul Constanța.
Conform zvonurilor care circulă prin oraș, dar cărora Cuget Liber nu le dă crezare până la proba contrarie, la volanul propriei mașinii s-ar fi aflat Liviu Brăiloiu (în drum spre Medgidia, pentru a participa la activități electorale), care, după producerea accidentului, ar fi făcut schimb de locuri cu un tânăr ce se afla în autoturism. De neînțeles rămâne însă atitudinea polițiștilor de la Circulație, neobișnuit de rezervați în declarații, comparativ cu alte accidente similare.
Totuși, reporterii Cuget Liber au aflat că pe numele unui anume Marius Chiriac, de 29 de ani, din Constanța, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, acesta fiind cel care ar fi condus mașina lui Brăiloiu.
Am încercat să-l contactăm telefonic pe Liviu Brăiloiu, însă el a fost de negăsit. În schimb, fratele său, Ovidiu Brăiloiu, primarul localității Eforie, a răspuns la telefon: "La ora 17,20, când spuneți că a avut loc accidentul, fratele meu se afla împreună cu mine pe scena de la Medgidia, unde a fost un spectacol. Ce este cu cioaca asta, vă legați de faptul că este campanie electorală? Dacă vă interesează, sunați la Poliție, nu mă deranjați pe mine!", a spus Ovidiu Brăiloiu, din cale afară de nervos, după care a închis telefonul.
Cu toate acestea, unii susțin că Liviu Brăiloiu ar fi fost văzut în zona unde a avut loc accidentul, dar că el s-ar fi aflat într-o mașină care circula în fața BMW-ului său.
Mai mult, în seara aceleiași zile, el ar fi trebuit să participe, la ora 20,00, la o emisiune electorală la postul local TV Alfa din Medgidia, unde însă nu a mai ajuns. Pentru a verifica și această variantă, l-am contactat telefonic pe senatorul Puiu Hașotti, unul dintre invitații din emisiune. "Da, la confruntarea electorală ar fi trebuit să participe și Liviu Brăiloiu, însă el nu a mai venit, dar nu știu din ce motiv", a declarat Puiu Hașotti.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7132 secunde