Concurs Clanurile interlope s-au ciocnit în Coiciu

1692

Articole de la același autor

Clanurile interlope constănțene "Frații" și "Spaniolul" s-au răfuit din nou în stradă, în noaptea care a trecut. 100 de inși înarmați cu săbii, bâte, cuțite și pistoale cu gaze lacrimogene au distrus trei mașini de lux și un bar.
Câțiva membri ai clanului Frații se aflau într-un bar din cartierul Coiciu, când au fost atacați pe neașteptate de adversarii lor. Membrii clanului Frații s-au baricadat în bar, însă atacatorii au forțat ușa. Este vorba de un conflict mai vechi între cele două clanuri, care au deja mai multe procese pe rol. De această dată, însă, au apărut și personaje noi, neimplicate în ciocnirile mai vechi.
Cinci echipaje de poliție, două de jandarmerie și unul de la Poliția Rutieră au intervenit pentru a aplana scandalul. Atacatorii au fugit de la locul incidentului. În urma lor, criminaliștii au găsit tuburi de la cartușe cu gaze.
Clanurile Frații și Spaniolul se răfuiesc din anii ’90. Membrii celor două bande și-au împărțit sferele de influență în Constanța, iar atunci când unii devin mai puternici financiar decât ceilalți, se ajunge la violențe. Citiți mai mult în ziarul Cuget Liber de mâine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8797 secunde