Concurs Cod galben de ninsori pentru 21 de județe

489

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori valabil de vineri 5 martie de la ora 02:00 și până sâmbătă 6 martie la ora 20.00. Avertizarea vizează 21 de județe.
Potrivit Realitatea TV, Administrația Națională de Meteorologie a atenționat că în intervalul 5 martie de la ora 02:00 și până sâmbătă 6 martie la ora 20.00, vremea se va răci și vor fi precipitații în toate regiunile.
La munte, estul Transilvaniei, cea mai mare parte a Moldovei și zona deluroasă a Olteniei și Munteniei vor predomina ninsorile și se va depune strat consistent de zăpadă.
Temporar vântul va prezenta intensificări, mai susținute în cursul zilei de sâmbătă, iar la munte și în Moldova va viscoli ninsoarea.
Potrivit ANM, la câmpie precipitațiile vor fi la început sub formă de ploaie și lapoviță, apoi se vor transforma în ninsoare.
Județul Constanța nu este vizat de codul galben. Week-endul se anunță însă rece și pentru malul mării. Sâmbătă, 6 martie, minima prognozată va fi de 0 grade Celsius, iar maxima de trei grade Celsius, iar duminică, soarele reușește să se arate dintre nori și ne va mai încălzi puțin, cu două grade noaptea și patru grade ziua.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5565 secunde