Concursul de inovații NoAE 2011

239
Pe data de 14 aprilie 2011, are loc conferința de prezentare a Concursului de inovații NoAE 2011 - mobilitate în automotive, transporturi și aeronautică.
Acesta se adresează inventatorilor, cercetătorilor, liber întreprinzătorilor, instituțiilor și companiilor din industria de automobile, cu idei inovative, care nu au fost încă puse în practică. Temele principale de concurs sunt: interiorul vehiculelor, un spațiu vital deosebit; comunicare și IT în autovehicul; inovația eco, căi noi de reducere a CO2; producție eficientă și flexibilă.
Prin intermediul rețelei NoAE (Network of Automotive Excellence) cei interesați au acces la o platformă pentru schimbul de idei referitoare la cercetarea în acest domeniu, la cooperare internațională în cercetare și dezvoltare de tehnologii noi.
La finalul concursului, un juriu independent, compus din manageri și specialiști ai producătorilor de automobile și ai furnizorilor, va alege cele mai bune 30 de propuneri.
Înscrierile se fac în perioada 01.05 - 30.09.2011, iar prezentarea câștigătorilor va avea loc în data de 24.11.2011
Concursul de inovații NoAE 2011 este susținut de Universitatea Politehnica București, Universitatea Politehnica din Timișoara, ANCS și OSIM.
Conferința de prezentare a Concursului de inovații NoAE 2011 va avea loc în sala mare a Senatului Universității Politehnica București, începând cu ora 9:00, iar accesul în sală este liber.
Pentru mai multe detalii accesați: www.noae.ro/regulament.aspx

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7423 secunde