Congresul PNL: Ionel Chiriță sancționează, în plen, formula de conducere propusă de Antonescu

435
Cei aproximativ 1200 de delegați liberali, prezenți la Congresul Extraordinar al PNL, dezbat, în acest moment, propunerea de statut înaintată de către președintele Crin Antonescu.
Secretarul general al Ligii Aleșilor Locali a PNL, constănțeanul Ionel Chiriță, a luat cuvântul pentru a critica inițiativa liderului liberal. El a criticat dur faptul că din structura propusă vor lipsi membri marcanți ai formațiunii politice, dar și structurile aleșilor locali.
"Este clar că vor fi oameni care vor rămâne pe dinafară, personalități reprezentative în sensul conducerii partidului, precum Călin Popescu Tăriceanu și Ludovic Orban", a declarat Chiriță.
"Nu am cum să nu susțin în continuare prezența la nivel teritorial și la nivel central a aleșilor locali", a mai adăugat el.
"Președintele poate câștiga în continuare în mult mai multe locuri. Este omul care ne poate duce la victorie, dar nu cu un asemenea statut. Nu pot să votez un astfel de statut când văd că structurile aleșilor locali sunt date afară din forum sau li se refuză prezența în conducerea centrală. Am cerut în Delegația Permanentă Națională să fie prezenți câte un primar din fiecare regiune, adică opt, pentru a putea să transmită mesajul, să facă legătura între administrația locală și conducerea partidului", a spus ferm Ionel Chiriță.
"Am fost decepționat când am citit programul domnului președinte care nu are ca obiectiv principal câștigarea alegerilor locale din 2012. Cred că este nevoie de o legătură între președintele PNL și aleșii locali", a încheiat el.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5852 secunde