Consilierii mangalioți, convocați într-o ședință de îndată

444
Consilierii locali din Mangalia au fost convocați în această după-amiază, începând cu ora 15.30, într-o ședință de îndată pentru a aproba două proiecte de hotărâre importante pentru comunitatea de aici.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de PDL Mangalia, aleșii au aprobat punerea la dispoziția societății ce urmează să branșeze și să distribuie gaze naturale în zona orașului, o suprafață de 635 metri pătrați, în vederea construirii unei stații.
Apoi, consilierii au mai aprobat un proiect prin care societatea furnizoare de agent termic de la Mangalia, Rominterm SA, va asigura căldură locuitorilor orașului din momentul în care temperatura de afară scade, timp de trei nopți consecutiv, sub 7 grade Celsius.
Furnizarea energiei termice se va face în funcție de un program bine stabilit de către fiecare asociație de locatari sau proprietari în parte, ce va fi transmis către furnizor.
"Prin această hotărâre aprobată de consilierii locali dorim ca asociațiile din Mangalia să își stabilească programul de furnizare de agent termic pe care și-l doresc, în funcție de posibilitățile materiale ale fiecărui locatar, diferențiat pe fiecare zonă în parte", a explicat Paul Foleanu, vicepreședinte PDL Mangalia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1664 secunde