Concurs Cristian Diaconescu pleacă din PSD și trece la independenți

398

Articole de la același autor

Gabriel Oprea, liderul coordonator al grupului de parlamentari independenți, a declarat, în urmă cu puțin timp, că senatorul PSD Cristian Diaconescu se afiliază grupului.
Recent, Diaconescu a declarat că mutările sale în plan politic depind de rezultatul anchetei în cazul filajului, precizând că va părăsi PSD dacă se va dovedi că monitorizarea sa a fost pusă la cale de colegi de partid.
Dacă senatorul va confirma declarația lui Oprea, plecarea sa din PSD ar putea fi interpretată ca o confirmare a faptului că a fost monitorizat de propriii colegi.
Diaconescu a făcut o plângere la Parchet "in rem" pentru a se clarifica dacă există o faptă penală și dacă a avut loc un filaj în ziua Congresului social-democraților. El a spus că dorește ca autoritățile să facă lumină în acest caz.
Jurnalista Floriana Jucan a susținut, sâmbătă, că a primit spre publicare 36 de pagini de monitorizare a senatorului, însoțite de imagini în care acesta apare în ipostaze compromițătoare, Diaconescu afirmând că acest fapt are legătură cu Congresul și că oricine l-a urmărit a făcut-o ilegal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6931 secunde