Concurs Dezbatere Băsescu - Geoană joi, la ora 19

680

Articole de la același autor

În urma consultărilor celor două staff-uri de campanie de la sediul IPP s-a ajuns la concluzia comună ca dezbaterea dintre Mircea Geoană și Traian Băsescu să aibă loc joi, la ora 19.00, potrivit Realitatea.net.
Traian Băsescu și Mircea Geoană se vor confrunta într-o dezbatere televizată joi seară, de la 19.00, la Palatul Parlamentului, au declarat astăzi reprezentanții staff-urilor de campanie ai celor doi candidați, Sebastian Lăzăroiu și Victor Ponta, la finalul rundei de discuții desfășurate la sediul Institutului pentru Politici Publice.

Întâlnirea de joi va dura între două ore și jumătate și trei, a anunțat directoarea IPP, Violeta Alexandru, iar potrivit lui Ponta, va fi păstrat formatul dezbaterii din turul I, pentru " a fost un format bun".

La final, consilierul lui Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, s-a declarat nemulțumit de faptul că social-democrații nu acceptă mai multe întâlniri între cei doi contracandidați la funcția supremă în stat. "Se va rămane pe același format ca și data trecută cu moderator Robert Turcescu, dar asta e deja decizia pe care organizatorii au luat-o. Nouă ni se pare puțin să avem o singură dezbatere. Ar trebui să avem mai multe", a declarat Lăzăroiu.

"Așa cum am spus imediat după ce am avut rezultatele de la turul I, ne întâlnim cu Traian Băsescu. Modul în care a fost organizată dezbaterea înainte de turul I mi s-a părut absolut corect și echilibrat, n-are rost să-l schimbăm fundamental. Mergem joi la Palatul Parlamentului, organizarea IPP-ului, discutăm despre toate temele, avem și confruntare directă și cred că românii îi vor vedea pe cei doi candidați înainte de vot și-și vor finaliza opțiunile", a declarat Victor Ponta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8886 secunde