DOCUMENT / Ședința CJC de joi anunță dezastrul culturii constănțene

772

CITEȘTE AICI CONVOCATORUL ȘEDINȚEI CJC PE LUNA IULIE 2010


Consilierii județeni au fost convocați, joi, începând cu ora 13.00, într-o nouă ședință ordinară ce va avea loc în Aula Mare a Bibliotecii Județene "I.N. Roman" și care se anunță dezastruoasă pentru instituțiile de cultură constănțene.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de către Consiliul Județean Constanța (CJC), pe ordinea de zi au fost înscrise câteva proiecte care prevăd o serie de schimbări la nivelul tuturor instituțiilor de cultură din Constanța.
Mai precis, este vorba despre "reorganizarea prin absorbție a instituțiilor de spectacole, aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli și a organigramei noii entități" (n.r. - punctul 4 din convocator). La următorul punct, este prevăzută și "reorganizarea prin absorbție a muzeelor, aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli și a organigramei noii entități".
De asemenea, consilierii se vor pronunța și în cazul "reorganizării prin absorbție a așezămintelor culturale" și asupra "aprobării bugetului de venituri și cheltuieli și a organigramei noii entități" (n.r. - punctul 6 din convocator).
Schimbări vor avea loc și la nivelul organigramei și a statului de funcții pe anul 2010 pentru Biblioteca Județeană "I.N. Roman" Constanța. Potrivit proiectului de hotărâre cu nr. 2, aleșii trebuie să voteze și "aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli, organigramei și statului de funcții pe anul 2010 pentru Biblioteca Județeană «I.N. Roman» Constanța". Un proiect similar a fost realizat și pentru Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
Mai multe detalii veți putea citi în ediția de luni a ziarului "Cuget liber".


 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7757 secunde