Concurs Două pescadoare turcești reținute în Marea Neagră pentru braconaj

301

Articole de la același autor

Două pescadoare turcești au fost reținute în Marea Neagră pentru braconaj, polițiștii de frontieră fiind nevoiți să tragă focuri de armă și o rachetă de semnalizare pentru a opri una dintre nave, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră, Fabian Bădilă, informează Mediafax.ro.

Prima navă a fost depistată vineri seară, în jurul orei 18.30, la 60 de mile travers de Sfântu Gheorghe. Pescadorul, care arbora pavilion românesc, a fost abordat de polițiștii de frontieră, care au identificat la bord 14 marinari turci, fără acte de identitate la ei, a declarat, pentru MEDIAFAX, Fabian Bădilă.

Comandantul vasului le-a spus polițiștilor români că nava este înregistrată în Ucraina, dar că nu are documentele la el. Pescadorul a fost escortat în Portul Constanța, unde polițiștii fac verificări, a precizat Bădilă.

Al doilea vas a fost depistat sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.00, la 66 de mile traverse de 23 August. Echipajul nu s-a supus controlului polițiștilor de frontieră, astfel că aceștia au lansat o rachetă de semnalizare și au tras 15 focuri de manevră.

Marinarii turci s-au supus, într-un final, iar polițiștii au urcat la bord, unde au găsit plase de pescari și gheață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8435 secunde