DSP a propus sancționarea dr. Pătruț și a asistentei șefe

497
Comisia de anchetă a Direcției de Sănătate Publică Constanța a încheiat verificările la Clinica de cardio-chirurgie vasculară și a întocmit raportul final. Potrivit acestui raport, există neconcordanțe în fișele de internare de zi și în fișele de observație ale pacienților spitalizați.
Concret, în anul 2009, pe un singur pat de spitalizare de zi, au fost peste 2.900 de internări. 2.300 de fișe au fost întocmite incorect, lipsind biletele de trimitere, numele pacienților, codurile de boli, semnăturile și parafa medicilor curanți sau parafa și semnăturile medicului șef de secție. Comisia de anchetă a propus conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța sancționarea medicului șef de secție dr. Mircea Pătruț și a asistentei șefe cu cinci la sută din salariul pe trei luni și a altor doi medici cu avertisment.
Având în vedere că fișele de internare pe zi au fost întocmite incorect, există posibilitatea ca și finanțarea primită pe aceste fișe să fie returnată. A fost sesizată Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, care va demara, la rândul ei, un control.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8186 secunde