Concurs Farul a bătut Gloria Buzău și a ajuns la un punct de al doilea loc promovabil

814

Articole de la același autor

FC Farul și-a atins obiectivul stabilit pentru ultima etapă a turului Seriei I a Ligii a II-a: victorie cu Gloria Buzău și apropierea de primele două locuri, cele care asigură promovarea în Liga I. Constănțenii au trecut cu 3-1 de Gloria Buzău în meciul disputat astăzi la Constanța. Rusmir a deschis scorul pentru gazde în minutul 11, transformând perfect o lovitură liberă de la marginea careului, dar buzoienii au egalat 10 minute mai târziu: Boghițoi a marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului, după o centrare primită de la Ursu.
În min. 38 se face 2-1: Chico îi dă o pasă lui G. Mendy și îl lasă pe acesta singur cu portarul, jucătorul Farului înscriind fară probleme. Rezultatul final al partidei a fost stabilit de Chico, în min. 47, care a înscris cu capul după o centrare primită de la Andrade.
Pentru Farul au evoluat: Sardescu - Mățel, Barbu, Papp, Mendy - Andrade, Teekloh, B. Andone, C. Matei (68 Leu) - Rusmir (84 Fatay), Chico.
Cum liderul Victoria Brănești a scos doar o remiză albă la Ploiești, Farul s-a apropiat la doar 4 puncte de primul loc. Podiumul la finalul turului arată astfel: 1. Victoria Brănești - 36 pct., 2. Sportul - 33 pct., 3. FC Farul - 32 pct.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7382 secunde