Concurs Farul a învins Gloria Buzău cu 2-0

514

Articole de la același autor

Farul Constanța a câștigat, sâmbătă, partida cu ultima clasată Gloria Buzău, scor 2-0, din cadrul etapei a 18-a a Ligii I, grație reușitelor sârbului Rusmir și a internaționalului de juniori Denis Alibec, transmite corespondentul NewsIn.

FARUL CONSTANȚA-GLORIA BUZĂU 2-0 (Rusmir 19, Alibec 52)

Farul: Curcă - Mățel, Rastovac, Pahor, G.Mendy - Pantelie (Băcilă 46), Larie, Rusmir, Chico (Fatai 90) - Alibec, Gosic (Voiculeț 77). Antrenor: Ion Marin.

Gloria Buzău: Zimmermann - Bonfim, Mera, Rațiu, Vlaicu - Ademar (Ad. Popa 56), Matei, Fl. Sandu (Popovici 85), Poparadu - Axente, Vigariu. Antrenor: Constantin Cârstea.

Cartonașe galbene: Larie 21, Băcilă 72 / Fl. Sandu 84

Arbitri: Ionică Serea - Sebastian Gheorghe, Irina Mârț.

Stadion: Farul; Spectatori: 500

Cum s-au marcat golurile:

1-0, minutul 19: Denis Alibec a centrat de pe partea stângă, Gosic a prelungit cu capul până la Rusmir, care l-a învins pe Zimmermann cu un șut de la 10 metri.

2-0, minutul 52: Băcilă a șutat de la 20 de metri, buzoienii au respins în centrul careului, de unde Alibec a marcat cu un șut plasat.

Mijlocașul Farului, Cristian Pantelie (24 de ani), a debutat cu ocazia acestui joc în primul eșalon, după ce în turul campionatului a fost împrumutat la Delta Tulcea.
În urma acestui rezultat, Farul Constanța a ajuns la 22 de puncte în clasamentul Ligii I, fiind pe locul 11, după ce a devansat Gloria Bistrița și Pandurii, dar ambele au un meci mai puțin disputat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.933 secunde