Farul demarează pregătirea pentru retur pe 7 ianuarie 2009

380

Articole de la același autor

După meciul cu CS Otopeni, de vineri, 28 noiembrie, de la Constanța, fotbaliștii Farului intră în vacanță, urmând a demara pregătirea pentru returul Ligii 1 pe 7 ianuarie 2009.
Clubul constănțean a început discuțiile pentru perfectarea unui turneu de jocuri în Antalya, în perioada 7 - 18 februarie 2009, unde a cerut asigurarea a cinci jocuri de verificare, cu adversari puternici.
Clubul a primit deja o listă din care să-și aleagă oponenți pentru turneu, printre posibilii adversari numărându-se FK Vardar, Slovan Bratislava, Kosice, Zilina, Slavia Sofia, OFK Belgrad, Spartak Trnava, Rudar, Buducnost, Hajduk Split, Osijek sau Cerno More Odessa.
Despre partida cu CS Otopeni, antrenorul Farului, Ion Marin, a spus că, dacă nu va fi câștigat, punctele câștigate "cu atâta muncă la Mediaș" nu au nicio valoare. "Nu credem în zvonurile lansate de CS Otopeni, cum că nu se va prezenta la meciul cu noi. Sunt povești de adormit copiii. Nu au vrut decât să ne intoxice, dar nu am căzut în plasa lor", a spus Ion Marin. Citiți mai mult în ziarul Cuget Liber de mâine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7649 secunde