Liberalii constănțeni au validat, sâmbătă, excluderea lui Florin Chelaru din partid

364
Delegația Permanentă a PNL Constanța s-a întrunit sâmbătă într-o nouă ședință, cel mai important punct de pe ordinea de zi fiind pregătirea acțiunilor viitoare de consolidare a tuturor organizațiilor din județ. Președintele Filialei Teritoriale a PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a declarat că Delegația Permanentă a clarificat astăzi și situația membrilor activi și a simpatizanților, pronunțându-se și în cazul viceprimarului din orașul Năvodari, Florin Chelaru.
Reamintim că încă de la sfârșitul lunii martie, Biroul Politic Local al PNL Năvodari a decis să îi excludă din formațiunea politică pe Florin Chelaru și consilierul local Cristian Popescu, propunerea liberalilor năvodăreni fiind înaintată apoi conducerii județene.
Potrivit legii, mandatul celor doi aleși a încetat de drept însă pentru constatarea acestui fapt primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, trebuia să inițieze un proiect de hotărâre. "Este o problemă mai veche. Cei doi rămân în continuare în Consiliul Local pentru că așa a dorit primarul", a explicat și Gheorghe Dragomir.
Mai multe detalii veți putea citi în ediția de luni a ziarului "Cuget liber".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0693 secunde