Liga II, Seria I / FC Farul - primul punct, Săgeata și Viitorul - liderii clasamentului

1336

Articole de la același autor

FC Farul a obținut primul punct în această ediție a Ligii a II-a, Seria I, în urma meciului de acasă încheiat la egalitate cu FC Botoșani, primul lider al campionatului după etapa inaugurală.
Moldovenii au deschis scorul în minutul 60, când botoșăneanul I. Matei a prins un șut superb de la distanță, direct în vinclu. Constănțenii au egalat în min. 79, prin Câmpeanu, care a trimis mingea în poartă după o lovitură de colț.
Antrenorul Farului, Ioan Sdrobiș, a început meciul în formula Zdrâncă - Nițescu, I. Barbu, L. Ștefan, Pașcovici - Scărlătescu (Lupu, min. 72), Lucan, Boboc (Mutulescu, min. 46), B. Rusu - Ad. Câmpeanu, Boghițoi (Buzea, min. 57). Partida a fost arbitrată de Andrei Chivulete (București), asistat de Lucian Sârbu (Focșani) și Ionel Dumitru (Gherghița).
Viitorul Constanța a învins în deplasare cu 3-2 pe Astra II, golurile echipei lui Hagi fiind marcate de Cârstocea (min. 12), Păcuraru (min. 44) și Cristocea (min. 72, din penalty).
În alt meci din etapa a II, Săgeata Năvodari a spulberat Dinamo II cu 4-0, goluri Chițu ('5, '36), Jianu ('87), L. Turcu ('89).
În urma rezultatelor înregistrate până acum în etapa a II-a, Săgeata Năvodari este noul lider al Seriei I, cu 6 puncte, urmată de Viitorul Constanța, tot cu 6 puncte, dar golaveraj mai slab. FC Farul Constanța se află pe poziția a 11-a, cu un punct. Duminică, 5 septembrie, se dispută ultimele două meciuri ale etapei: FC Snagov - Ceahlăul și Concordia Chiajna - Dunărea Galați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6594 secunde