Madonna va cânta la București, pe 26 august

393
Madonna va cânta în premieră în România, în parcul Izvor din București, pe 26 august, în cadrul turneului de promovare a celui mai nou album, au anunțat organizatorii evenimentului, Emagic Entertainment.

Concertul a fost inclus în calendarul care completează turneul mondial "Sticky & Sweet Tour", considerat cel mai bine vândut turneu muzical din istorie al unui artist solo. În 2008, la concertele din turneu au asistat peste 2,3 milioane de spectatori din 58 de orașe ale lumii. Turneul a avut, anul trecut, încasări de peste 190 de milioane de lire sterline, iar precedentul record de acest gen îi aparținea tot Madonnei.

Invitatul special al concertului Madonna va fi DJ-ul Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul turneului "Sticky & Sweet".

Biletele de intrare la concert vor avea prețuri începând de la 120 de lei. Clienții Vodafone România pot achiziționa bilete pe www.myticket.ro, începând cu 23 februarie, ora 10.00, până pe 2 martie, la aceeași oră. Pentru restul publicului, biletele se vor pune în vânzare pe 3 martie.

Concertul este sponsorizat de Vodafone România și promovat de Live Nation.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5704 secunde