Potrivit declarațiilor deputatului Zanfir Iorguș,

Concurs Ministerul Turismului vrea să susțină financiar Festivalul Callatis 2010

431

Articole de la același autor

Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, a încheiat, în cursul acestei dimineți, periplul din localitățile sudice ale litoralului românesc. Udrea a vizitat astăzi Costinești, Limanu, dar și Mangalia. La eveniment a participat și deputatul Colegiului 5, Zanfir Iorguș, care a vorbit, cu puțin timp în urmă, despre subiectele abordate în contextul vizitei ministrului. Astfel, potrivit declarațiilor lui Iorguș, Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului intenționează ca anul acesta să susțină o serie de proiecte menite să reabiliteze sudul litoralului, parlamentarul constănțean menționând aici construcția unui mic port turistic în Limanu, dar și a unui complex sportiv în Costinești.
Totodată, Zanfir Iorguș a declarat și că Elena Udrea a anunțat că printre prioritățile ministerului pe care îl conduce se numără, anul acesta, și construcția unui complex expozițional în Mangalia, dar și reabilitarea tramei stradale, a sistemului de irigații și a celui de iluminat public în stațiunile din sudul litoralului. De remarcat este că, așa cum a ținut să precizeze Iorguș, Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului își propune ca anul acesta să susțină financiar organizarea Festivalului Callatis 2010.
Deputatul Colegiului 5 a afirmat și că prezența, pe litoral, a ministrului Elena Udrea sâmbătă și duminică nu a avut un caracter politic, dovadă fiind, susține Iorguș, faptul că în implementarea proiectelor ministerului nu se va ține cont de culoarea politică a primarilor din localitățile vizate pentru reabilitare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.842 secunde