Monica Columbeanu și-a pus toate speranțele în Dumnezeu

277
Dezvăluirea a fost făcut de Mădălina, prietena viitoarei foste doamne Columbeanu, care este alături de Monica de când aceasta a decis să divorțeze de milionarul de la Izvorani, scrie ziarul Libertatea.

"Ea nu a fost lăsată toată această perioadă, de când a început războiul, să-și vadă fetița. Moni a încercat pe orice cale să o vadă o Irina, dar nu a reușit. Chiar eram cu ea când a sunat-o pe directoarea grădiniței unde merge Irina și aceasta a vorbit foarte recalcitrant cu ea și i-a spus că nu se poate. Cu siguranță este mâna domnului Columbeanu. Eu am fost lângă ea toată această perioadă și am văzut că nu a reușit să își vadă copilul. A suferit și suferă enorm. Abia acum a reușit să-și vadă fetița de față cu avocații, pentru că trebuie să se stabilească dacă este sau nu o mamă imoral. Altfel nu ar fi văzut-o. L-a sunat chiar și pe domnul Irinel pentru a vorbi cu el, dar acesta nu i-a răspuns la telefon", a declarat Mădălina, luni, în emisiunea "Poveștiri adevărate".

Monica și-a închiriat un apartament

Aceasta a spus că modelul și-a închiriat pe trei ani un apartament, într-o zonă bună a Capitalei, în care locuiește singură.

"Monica stă singură, într-un apartament. Când merg la ea în vizită, aproape mereu este cu cratița în mână. Face mâncare, este o foarte bună bucătăreasă. Ultima dată am mâncat la ea o supă delcioasă de pui, o mâncărică de cartofi și o salată de vinete, pentru că ține și post", a adăuga prietena Monicăi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3357 secunde