Nicușor Constantinescu, președintele CJC: "Șefii de secții nu sunt suspendați!"

520
Președintele Consiliului Județean Constanța Nicușor Constantinescu a declarat, în cadrul unei conferințe de presă organizate în această după-amiază, că a depus o plângere penală împotriva prefectului Claudiu Palaz pentru abuz în serviciu. El a susținut că reprezentantul Guvernului în teritoriu și-ar fi depășit atribuțiile, în momentul în care a solicitat anularea parțială a Dispoziției 806/23.08.2010 semnată de președintele CJC.
El a adăugat că niciunul dintre noii șefi de secții nu va fi suspendat, așa cum spunea prefectul ieri, ci își vor continua activitatea în mod normal. În schimb, dacă în perioada de trei luni pentru care au fost desemnați la șefia secțiilor nu își vor îndeplini sarcinile care le-au fost trasate, vor fi schimbați. De altfel, președintele CJC a anunțat că vor fi demarate anchete în cea mai mare unitate sanitară din județ, care vor viza activitatea profesională a tuturor angajaților, doctori și asistente medicale.
Contactat telefonic, prefectul Claudiu Palaz ne-a declarat: "Să nu uităm că dl. Nicușor Constantinescu nu este de pregătire jurist. În plus, dacă vom constata că nu a ținut cont de propunerile Facultății de Medicină când a făcut numirile, voi depune o plângere penală împotriva lui".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6819 secunde