Conform declarațiilor lui Mircea Banias,

PD-L l-a nominalizat pe Claudiu Palaz pentru mandatul de prefect al Constanței

480

Articole de la același autor

Potrivit liderului democrat-liberalilor tomitani, senatorul Mircea Banias, Organizația Județeană a PD-L l-a propus, pentru mandatul de prefect al Constanței, urmare a revocării din funcția de ministru de Interne a lui Dan Nica și, respectiv, a numirii ca ministru interimar al MAI a lui Vasile Blaga, pe actualul subprefect, Claudiu Palaz.
Concret, deși după informațiile vehiculate în prezent în presa locală, Palaz ar fi fost deja numit prefect în locul lui Tit Liviu Brăiloiu, ceea ce s-a întâmplat de fapt este, potrivit explicațiilor lui Banias, o propunere pe care el a făcut-o la solicitarea Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP) în ceea ce privește eventualul nou prefect al Constanței. "Am vorbit cu cei de la ANFP și am propus, la solicitarea reprezentanților Agenției, numele lui Claudiu Palaz". Totuși, o adresă inițială semnată de PD-L Constanța nu a fost înaintată către ANFP. În sensul acesta, Banias a precizat: "Este propunerea pe care am făcut-o în calitate de președinte al PD-L Constanța și pe care mi-o asum".
Nu în ultimul rând, senatorul PD-L de Constanța a mai declarat că problema prefecților PSD va fi discutată în cadrul ședinței de Guvern care va avea loc în seara aceasta, începând de la ora 19.00. "Până la urmă, nici nu știu dacă va fi schimbat actualul prefect", a mai specificat el.
De cealaltă parte, actualul prefect al Constanței, Liviu Brăiloiu, a explicat că, în cazul în care decizia de schimbare a sa din funcție ar fi reală, acest fapt ar fi posibil "doar printr-o încălcare flagrantă a legii". "Eu am dat examen pentru acest post", a sunat declarația lui Brăiloiu. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a susținut, în luna iulie a acestui an, examenul de înalt funcționar public și, în urmă cu câteva zile, și pe cel de prefect.
***
Altfel, PD-L Constanța se reunește, astăzi, la ora 17,00, într-o ședință a Biroului Permanent Județean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8618 secunde