Polițiștii de la Rutieră au tras după mașina unui turc

371
Astăzi, în jurul orei 9, polițiștii de la Rutieră au fost nevoiți să facă uz de armă pentru a opri o mașină al cărei șofer a ignorat semnalele de oprire ale polițiștilor. Potrivit Compartimentului de Informare și Relații Publice al Poliției Județene Constanța, "polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce își exercitau atribuțiunile de serviciu pe D.N.38, în localitatea Topraisar, au executat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism însă conducătorul acestuia, N. N., cetățean turc, de 54 de ani, cu reședința în Constanța nu a respectat semnalul și și-a continuat drumul".
Sursa citată precizează că unul dintre polițiști a pornit în urmărirea autoturismului trăgând întâi un foc de avertisment în aer, următoarele două focuri fiind trase spre mașina urmăritului, ceea ce a l-a făcut pe șofer să oprească, în sfârșit.
"Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autorizația de circulație provizorie a autoturismului este expirată din data de 15.10.2009, iar în urma testării lui N.N. cu aparatul etilotest marca Drager a rezultat o concentrație de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală din Eforie Sud unde i s–au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal", se mai arată în comunicatul Poliției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5552 secunde