Prefectul Palaz câștigă, din nou, în instanță în fața primarului din Cernavodă

539

Articole de la același autor

Solicitarea prin care primarul din Cernavodă, Mariana Mircea, cerea încetarea de drept a mandatului de viceprimar al democrat liberalului Hristea Floriean, pentru incompatibilitate, a fost respinsă și de instanța constănțeană.
Mai exact, Tribunalul Constanța, secția Contencios administrativ, a respins ca nefondată acțiunea formulată de primarul orașului Cernavodă împotriva prefectului, prin care Mariana Mircea solicita obligarea emiterii, de către prefect, o ordinului de constatare a încetării de drept a mandatului de viceprimar al lui Hristea Floriean.
Reamintim că spre finalul anului trecut, edilul-șef din Cernavodă a cerut Prefecturii Constanța să constate încetarea mandatului de viceprimar al lui Hristea Floriean, motivul invocat fiind cel al incompatibilității. La momentul respectiv, prefectul Palaz a răspuns solicitării primarului, explicând că nu sunt îndeplinite condițiile legale de emitere a unui astfel de ordin. Ulterior, șeful administrației publice locale din Cernavodă s-a adresat instanței, aceasta din urmă respingând, însă, cererea sa, prin Hotărârea Civilă 3950/1.04.2010.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.8594 secunde