Concurs Președintele Băsescu a semnat decretele de numire în funcție a noilor miniștri

590

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a semnat, astăzi, decretele de revocare din funcție a miniștrilor Economiei, Finanțelor, Comunicațiilor, Muncii, Transporturilor și Agriculturii și pe cele de numire în funcție a miniștrilor desemnați, notează Mediafax.
Șeful statului a semnat decretele de schimbare din funcție a miniștrilor Adriean Videanu, Sebastian Vlădescu, Gabriel Sandu, Mihai Șeitan, Radu Berceanu și Mihail Dumitru, și de numire în locul acestora a miniștrilor desemnați: Ion Ariton, Gheorghe Ialomițianu, Valerian Vreme, Ioan-Nelu Botiș, Anca Boagiu, Valeriu Tabără.
Noii miniștri vor depune jurământul în fața șefului statului la ora 12.00, la Palatul Cotroceni, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.
Conform acesteia, înaintea depunerii jurământului, premierul Emil Boc va avea o întâlnire cu noii miniștri la Palatul Victoria.
Propunerile de remanieri au fost transmise de către premierul Emil Boc șefului statului joi seară.
Conform decretelor semnate de către șeful statului, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Mihai Șeitan și Gabriel Sandu au demisionat din funcții, în timp ce Mihail Dumitru și Sebastian Vlădescu au fost revocați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5464 secunde