Concurs Problemele din coaliția de guvernare – întreținute de conflictul Băsescu - Geoană

302

Articole de la același autor

Tensiunile din cadrul coaliției de guvernare sunt întreținute de divergențele de opinii iscate între Mircea Geoană, liderul social-democrat, și președintele Traian Băsescu.
Mircea Geoană a răspuns astăzi declarațiilor președintelui Traian Băsescu, potrivit cărora șeful statului l-a ajutat să supraviețuiască politic la șefia PSD prin intrarea la guvernare, afirmând că președintele Băsescu repetă un tip de comportament specific perioadei de dinaintea campaniilor electorale.
Concret, Geoană susține că Traian Băsescu "este incapabil" să depășească un anumit nivel de a face politică și că "se repetă acest tip de comportament pe care l-a avut înainte de fiecare campanie electorală". Liderul Partidului Social-Democrat a mai menționat și că PSD are obligația de a înainta o propunere, cu un contracandidat, pentru alegerile prezidențiale despre care se vehiculează că vor avea loc la finele acestui an.
Traian Băsescu a declarat aseară, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul public de televiziune, că dacă PSD ar fi rămas în opoziție, Mircea Geoană nu ar mai fi fost acum președinte al partidului și că, de asemenea, așteaptă din partea liderului PSD, deși nu-i este "dator", să aibă "bun simț". "Dacă rămânea în opoziție, azi nu mai era președintele PSD. Nu mi-e dator, dar bun simț poate să aibă", a precizat șeful statului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8162 secunde