Raluca Lăzăruț, Geanina Corondan și Dragoș Bucurenci vin mâine la Constanța

347
Raluca Lăzăruț, Gianina Corondan și Dragoș Bucurenci vin mâine la Constanța. Ei fac parte din echipa MaiMultVerde și vor participa la încheierea proiectului EcoChampions, la Pavilionul Expozițional, de la ora 16,30.
Raluca Lăzăruț și Gianina Corondan, susținătoare ale proiectului, vor premia cluburile de elevi câștigătoare, iar Dragoș Bucurenci, președintele MaiMultVerde, va prezenta evenimentul EcoChampions.
EcoChampions este un proiect educațional prin care au fost create cluburi de voluntari în 10 școli și licee din județul Constanța. Tema abordată în cadrul cluburilor a fost protecția mediului, iar peste 200 de elevi au participat la cursuri teoretice și practice referitoare la ecologie și managementul proiectelor de voluntariat. Gândit ca un concurs între cele 10 școli participante, programul și-a propus ca la finalul celor patru luni, echipele să poată propune și implementa propriile proiecte de voluntariat.
Proiectul EcoChampions, dezvoltat de Asociația MaiMultVerde și Grupul CEZ, vine în întâmpinarea nevoii de instruire și canalizare a abilitaților elevilor de a se implica activ în dezvoltarea comunitarilor în care trăiesc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0259 secunde