"Școala de Afaceri" pentru tinerii constănțeni, la Liceul "Ovidius"

1000
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, în parteneriat cu Centrul Europe Direct găzduit de Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație Constanța, Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța și Centrul de Resurse Umane pentru Educație Economică Constanța, organizează, vineri și sâmbătă, seminarul "Școala de Afaceri".
Evenimentul va avea loc în aula mică a Liceului Teoretic "Ovidius", cu sprijinul directorului instituției de învățământ, prof. Cristina Anghel, și al directorului CREE Constanța, prof. Victor Mihalașcu.
Conform informațiilor furnizate de Marian Țuțuianu, consilier Tineret în cadrul DJST, evenimentul are ca scop informarea a 25 de tineri elevi participanți de la Liceul "Ovidius" cu privire la trăsăturile unui antreprenor, transpunerea unei idei de afaceri într-un plan de afaceri, surse de finanțare pentru START-up.
Tinerii participanți vor primi din partea Centrului Europe Direct și a OTIMMC Constanța diferite materiale informative - având ca teme de interes antreprenoriatul, oportunitățile tinerilor în Uniunea Europeană privind studiul, voluntariatul, munca și schimbul de experiență -, dar și diplome de participare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7932 secunde