Concurs Sexgate de Dâmbovița - Numele lui "Gabi", viceprimarul Constanței, apare în scandalul politico-sexual

749

Articole de la același autor

UPDATE - Potrivit site-ului www.ziarulnational.com, numele lui "Gabi", viceprimarul Constanței, apare în scandalul politico-sexual declanșat de procurorii de la Crimă Organizată. "(…) Din toamna anului 2008 până în primăvara anului 2009 (când nu a mai răspuns chemărilor inculpatului) a întreținut prin mijlocirea acestuia acte sexuale cu diferiți bărbați: martorul Dobro­nău­țeanu Emanuel Corneliu – patronul de la Murfatlar, Gabi – viceprimarul mun. Constanța și "Fulger" (mai degrabă "Taifun"), un turc pe care l-a cunoscut în Istanbul. Nu a primit suma de 1000 euro despre care inculpatul îi spusese că îi era promisă de acel turc pentru întreținerea actelor sexuale. A bănuit atunci că banii au fost însușiți de inculpat, una din cauzele pentru care a hotărât să pună capăt colaborării lor", se arată în articolul din ziarul "Național".

***

Tribunalul Ialomița începe în 24 noiembrie judecarea procesului a patru bărbați acuzați de către procurorii DIICOT pentru recrutarea a 80 de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux, sub paravanul unor agenții de fotomodele, informează Mediafax.ro.
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Ialomița i-au trimis în judecată pe Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ștefan Nicola și pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

DIICOT susține că activitatea infracțională s-a desfășurat sub paravanul a două agenții de selecție și promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piața prostituției de lux din România, Italia și Austria, în cluburi sau la locuințele clienților, veniturile obținute depășind suma de 100.000 de euro.
Inculpații Ion Valeriu Tămârjan (34 de ani), Relu Cornel Costan (36 de ani), Alexandru Gabriel Voicu (22 de ani) și Radu Ștefan Nicola (28 de ani) nu au antecedente penale.

Totodată, DIICOT consemnează faptul că "inculpatul Costan Relu Cornel este cel care, în perioada în care au fost asociați, i-a făcut cunoștință lui Tămârjan Ion Valeriu cu Negoiță Robert Sorin, cu reprezentanții legali ai Casino Queen, cu Nuredin Beinur, Pantelis Kalliagkas, Munteanu Florin (de la radio SKY) și poate chiar și cu reprezentanții TVR2, Răzvan Nicolescu - director general și Ștefan Stănescu - producător de emisiuni".

"Inculpații au abuzat de autoritatea lor și de situația de vulnerabilitate a unora dintre modelele din agențiile lor - persoane minore, persoane care proveneau din familii monoparentale, din familii în care diferența de vârstă între victime și frații săi era destul de mare, cu părinți în vârstă, ocupați, așa încât victima nu mai era supravegheată corespunzător, în general persoane care proveneau din familii cu venituri modeste sau medii, în curs de formare a educației lor, încântate evident de posibilitatea obținerii relativ ușor a unor mari sume de bani, cel puțin 150 - 200 de euro pentru fiecare act sexual întreținut. Au convins astfel foarte multe dintre modelele din agențiile lor, atât împreună atunci când colaborau, dar și singuri, să întrețină acte sexuale plătite cu diferiți sponsori ai evenimentelor de modă la care participau, indicați mai mult sau mai puțin adevărat, ca persoane influente, cu relații, care le-ar fi putut asigura nu numai câștiguri bănești (imediate, prin plata actelor sexuale întreținute) dar și posibilitatea de a avea o carieră de model sau a contracta o căsătorie", arată anchetatorii.
Citește articolul complet pe Mediafax.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5363 secunde