Concurs Șoferul microbuzului implicat în accidentul din Iași a murit, numărul victimelor ajungând la 14

420

Articole de la același autor

Șoferul microbuzului implicat în accidentul din Iași soldat cu 13 morți a încetat din viață, luni, în urma unui stop cardiac, la Spitalul de Urgență Sf. Ioan din Iași, transmite corespondentul NewsIn.

"Șoferul microbuzului implicat în accidentul de la Iași, Petru Apostu, de 26 de ani, a decedat luni în urma unui stop cardio-respirator", a declarat corespondentului NewsIn Tudor Ciuhodaru, medic coordonator al Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Sf. Ioan.

Potrivit acestuia, medicii au încercat să-l resusciteze pe șofer timp de 45 de minute, după au declarat decesul în jurul orei 11.00.

La Spitalul de Urgență din Iași se află șapte rude ale șoferului, medicii solicitând psihologul unității pentru a le oferi consiliere acestora.

Trenul privat Iași - Brașov a lovit în plin, vineri, un microbuz, care aparține firmei ieșene Valcris Trans SRL, ce se deplasa pe ruta Bodești (comuna Scânteia) - Iași, accidentul soldându-se cu 13 morți și trei răniți.

Vârstele decedaților sunt curpinse între 8 și 65 ani, cei mai mulți dintre aceștia fiind din comuna Scânteia. Două persoane, printre care și minorul de 8 ani, sunt din comuna Tăcuta (județul Vaslui), iar alte trei sunt din comuna Grajduri (județul Iași).

Trenul implicat în accident este de tip automotor cu două vagoane și aparține firmei Regiotrans SRL, din Brașov, care execută curse zilnice pe ruta Iași - Brașov și retur, începând de la data de 1 mai 2009. Trenul urma să ajungă în gara municipiului Iași la ora 14.40, accidentul desfășurându-se în apropierea gării din Scânteia la ora 14.10. Nicio persoană din tren nu a fost rănită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7541 secunde