Ștefan Niculescu și Shyti Blenis, condamnați definitiv la detenție pe viață, pentru triplul asasinat de la Mangalia

1484
Ștefan Niculescu și Shyti Blenis, cei doi indivizi acuzați că au comis triplul asasinat de la Mangalia de acum cinci ani rămân condamnați la detenție pe viață. Sentința este definitivă, ea fiind emisă de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție. Prin această decizie a magistraților se certifică faptul că probele aflate la dosar sunt de netăgăduit și că cei doi sunt adevărații criminali ai familiei Ion, din Mangalia, din care făcea parte și o fetiță de doar opt ani.
Cei doi au fost judecați pentru că i-ar fi ucis pe membrii familiei Ion, respectiv soții Alexandru și Lucreția și fiica minoră Amalia - Victoria, de opt ani, din Mangalia, după care au îngropat cele trei cadavre. Potrivit expertizei medico-legale, fetița a fost îngropată de vie, aspect care face și mai oribilă fapta comisă de către cei doi.
Trupurile soților Ion au fost găsite îngropate în liziera din apropierea localității 23 August, fiind depuse în aceeași groapă unul peste celălalt. Corpul fetiței a fost găsit în pădure la Valu lui Traian.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9111 secunde