Concurs Tulcea: 4 morți și zeci de răniți după ce un autobuz cu muncitori a căzut de pe un dig

533

Articole de la același autor

57 de persoane au fost rănite, iar alte patru au murit, joi dimineață, la Tulcea, după ce un autobuz s-a răsturnat de pe un dig care face legătura cu zona industrială a orașului, conform subsecretarului de stat în Ministerul Sănătății Raed Arafat, citat de Mediafax.ro.
Accidentul s-a produs pe un dig care apara orașul de inundații pe Dunare, unde autobuzul circula în condițiile în care drumul principal este în lucru au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanții biroului de presă al IPJ Tulcea.

Când se afla pe dig, șoferul autobuzului a dat prioritate unui autoturism care venea pe contrasens și s-a oprit. În acel moment, solul a cedat, pe o porțiune foarte mică, iar autovehiculul s-a răsturnat 180 de grade.

Adjunctul șefului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Tulcea, Vasile Macsimov, a declarat că în autobuz se aflau cel puțin 45 de persoane, majoritatea femei, angajate ale unei fabrici de textile din Tulcea.

Potrivit sursei citate, autobuzul a derapat pentru că șoseaua era umedă și s-a răsturnat de pe dig.

În urma accidentului, plafonul autobuzului a cedat, iar pasagerii au fost prinși sub caroserie, pentru scoaterea acestora intervenind echipele de descarcerare.

Reprezentantul ISU a precizat că patru persoane au murit, iar cel puțin 40 au fost rănite, fiind duse cu ambulanțele la spitalul din Tulcea

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6714 secunde