Un nou protest al angajaților Spitalului Județean Constanța

736
Aproximativ 150 de angajați ai Spitalului Județean Constanța s-au strâns, în această dimineață, în curtea unității sanitare, într-un protest spontan. Oamenii protestează împotriva modului în care este realizată reorganizarea spitalului, împotriva disponibilizărilor anunțate de conducerea unității. "Este un semnal de alarmă către conducere", a declarat pentru "Cuget Liber" Emil Alexiu, lider Sindicatul TESA.
Totodată, o delegație formată din patru salariați ai spitalului vor merge, în cursul zilei de astăzi, în audiență la prefectul Claudiu Palaz. "Am pus pe hârtie nemulțumirile noastre și îi vom solicita prefectului să atace în contencios - administrativ și hotărârea de disponibilizare a personalului", a adăugat liderul de sindicat.
Acesta este al doilea protest spontan pe care îl organizează angajații celei mai mari unități spitalicești, în două săptămâni. Vinerea trecută salariații au protestat în fața spitalului, timp de aproximativ o oră, alături de studenții și cadrele didactice de la Facultatea de Medicină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5279 secunde