Un patron care și-a pus grilaj electrificat la magazin, arestat după ce un tânăr a murit

438

Articole de la același autor

Patroana unui magazin din comuna gălățeană Pechea, unde un adolescent a murit electrocutat după ce s-a sprijinit de grilajul conectat la curent, a fost arestată preventiv pentru instigare la omor calificat, iar electricianul care a realizat conexiunea a fost arestat pentru omor calificat.

Tribunalul Galați a emis mandatele de arestare marți, 11 august, la cererea procurorilor. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, procurorul Sorin Leau, a declarat, miercuri, că patroana magazinului, Raluca Simion, a fost arestată preventiv pentru 29 de zile pentru instigare la omor calificat, transmite corespondentul NewsIn. De asemenea, electricianul care a conectat grilajul magazinului la rețeaua de alimentare cu energie electrică, Toader Manea, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru omor calificat. Cei doi au fost introduși în arestul Inspectoratului Județean de Poliție. Ei riscă între 15 și 25 de ani de închisoare și interzicerea unor drepturi civile.

În seara zilei de 12 iulie, Marian Vasile Lupu, un tânăr de 17 ani din comuna gălățeană Pechea, a fost suprins de o ploaie torențială și a vrut să se adăpostească sub copertina unui magazin. El s-a sprijinit de grilajul metalic montat în dreptul ferestrelor magazinului și a murit electrocutat deoarece gratiile fuseseră conectate la rețeaua de electricitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8144 secunde