UPDATE / Barbu și Pașcovici au încasat primele rate din banii datorați de FC Farul

736
UPDATE 19,25 / Ion Barbu și Cosmin Pașcovici au primit prima rată din sumele reeșalonate cu care FC Farul era dator, conducătorii clubului declarând că mâine este rândul lui Cristian Șchipu să-și încaseze o primă rată din datoria pe care FC Farul o are către el.

***

Conducătorii Farului au declarat astăzi că au fost înștiințați de Federația Română de Fotbal că meciul Farul II - CS Viscofil, de mâine, contând pentru Liga a III-a, se va juca.
În aceste condiții, Farul II nu mai este în pericol momentan de a fi retrogradată, în urma a două neprogramări. Motivul pentru care echipa secundă a fost programată mâine este că partida cu CS Viscofil reprezintă o restanță, iar Farul era în regulă la data când trebuia să se joace meciul.
În plus, șefii Farului au anunțat că și meciul echipei mari de sâmbătă, de pe terenul Tricolorului Breaza, se va disputa, jucătorii cu care clubul se află în litigiu urmând a-și primii banii conform reeșalonării. Termenul limită în care Farul trebuie să facă dovada plății, pentru a fi programată la Breaza, este miercuri, 26 mai, la prânz. "Se joacă, și mâine, și sâmbătă. Le dăm banii jucătorilor", a declarat astăzi patronul Farului, Giani Nedelcu. Amănunte, în ziarul nostru de mâine.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3331 secunde