Concurs UPDATE - Bilanțul accidentului din Iași a ajuns la 13 morți

472

Articole de la același autor

UPDATE 18:00 - Medicul coordonator al SMURD Iași, dr. Diana Cimpoieșu, a declarat corespondentului NewsIn că numărul persoanelor decedate în accidentul din localitatea Scânteia a crescut la 13, după ce un alt rănit a murit la Spitalul "Sf.Spiridon".

Alți trei răniți primesc îngrijiri medicale la spitalele ieșene, cel mai grav fiind o persoană care se află internată la Spitalul "Sf. Spiridon". "Victima este inconștinetă și a suferit mai multe traumatisme, printre care și unul cranio-cerebral", a declarat dr. Diana Cimpoieșu.


UPDATE 16:45 - Numărul persoanelor decedate în urma coliziunii dintre un tren accelerat și un microbuz petrecute în județul Iași a ajuns la 12, după ce o femeie pe care medicii încercau s-o resusciteze a murit.


Comandantul Inspectoratului pentru Situații de Urgențe Iași, colonel Ștefan Lazăr, a declarat, al aproximativ o oră după accident, că zece persoane au decedat în urma accidentului de la Scânteia, unde trenul Iași - Brașov a lovit în plin un microbuz ce circula pe ruta Iași - Scânteia.

\"Accidentul s-a petrecut într-o intersecție dintre calea ferată și șosea, trenul a lovit în plin microbuzul. Nicio persoană din tren nu a fost rănită, însă zece pasageri ai microbuzului au decedat. Intersecția este semnalizată cu semnale acustice\", a declarat comandantul ISU Iași, Ștefan Lazăr.

Din informațiile preliminare ale polițiștilor, șoferul microbuzului nu a respectat semnalele acustice de la trecerea peste calea ferată.

Alte trei persoane au fost rănite în urma accidentului, iar circa zece echipaje SMURD și ale Serviciului de Ambulanță sunt la locul incidentului pentru a oferi îngrijiri medicale.

Accidentul s-a petrecut la ora 14.10.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6837 secunde