UPDATE: DJ 226 Corbu-Săcele-Băi Nuntași a fost închis circulației

936
Potrivit centralizărilor făcute de Prefectura Constanța, astăzi, de dimineață, la ora 7,00, în județul Constanța nu erau drumuri naționale blocate, circulația desfășurându-se totuși în condiții grele de iarnă. Există totuși mai multe porțiuni de drumuri județene unde, momentan, circulația este întreruptă. Este vorba despre D.J. 381 între Siminoc și Medgidia, D.J. 226 A între Cogealac și Râmnic, D.J. 228 între Corbu și Săcele și D.J. 391 între Mangalia și Negru Vodă. Ambulanțele au fost solicitate în localitățile Pantelimon, Peștera, Albești, Tariverde, Fântâna Mare și Negru Vodă și au ajuns la destinație cu ajutorul utilajelor aparținând Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.
Portul Midia este închis începând cu ora 9,30, iar portul Constanța Sud fluvial și ecluză sunt în continuare închise de duminică, de la ora 20,00. În ceea ce privește circulația trenurilor, Căile Ferate Române a anunțat că, pentru astăzi, sunt anulate patru curse: Acceleratul 1982 Tulcea-București Nord, Personalul 8122 Slobozia Veche-București Nord, Personalul 8014 Constanța-București Obor și Personalul 8032 Fetești-București Obor. De asemenea, cursurile sunt suspendate în Școala cu clasele I-VIII Sibioara și Școala Specială nr.1. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este deschis operării navelor.
Având în vedere evoluția situației meteorologice și normalizarea condițiilor de trafic în județele limitrofe, prefectul județului Constanța revine asupra recomandărilor de restricționare a circulației autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone și anunță reluarea acesteia începând de astăzi, de la ora 12,00. "Conducătorii auto sunt obligați să ia toate măsurile necesare de siguranță rutieră: verificarea tehnică a autovehiculelor, echiparea corespunzătoare și adaptarea vitezei de deplasare la condițiile de iarnă", a declarat prefectul Claudiu-Iorga Palaz.

UPDATE: DJ 226 Corbu-Săcele-Băi Nuntași a fost închis circulației

Potrivit unui comunicat de presă transmis de către Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța, drumul județean DJ 226 care face legătura dintre Corbu, Săcele și Băi Nuntași a fost închis circulației din cauza căderilor abundente de zăpadă și a vântului care bate cu viteze de 75-80 km/oră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4423 secunde