Update: Maria Stavrositu este noul președinte al PDL Constanța

756
UPDATE 13:15 / Democrat-liberalii constănțeni au finalizat, în urmă cu puțin timp, centralizarea voturilor exprimate pentru funcțiile de președinte și prim-vicepreședinte. Maria Stavrositu a devenit noul lider al Organizației Municipale a PDL Constanța, fiind aleasă cu 499 de voturi "pentru" și 24 de voturi "împotrivă". Dintr-un total de 526 de buletine de vot, trei au fost anulate.
De asemenea, Laurențiu Mironescu și Maria Sorescu au reușit să acceadă în Biroul Permanent Local pe o funcție de prim-vicepreședinte. Laurențiu Mironescu a obținut 397 de voturi, iar Maria Sorescu - 403.
Valentin Ilie Zeicu a înregistrat doar 90 de voturi.


****


Peste 500 de democrat-liberali constănțeni s-au reunit, în această dimineață, la Casa de Cultură, în cadrul Consiliului de Coordonare Local (CCL) pentru a-și alege noul președinte și noul Birou Permanent Local.
Florian Constantin, actualul lider al Organizației Municipale a PDL Constanța, a anunțat, la începutul lucrărilor, că sunt prezenți în sală 137 de delegați de drept, din 172 convocați, și 390 de delegați aleși, din 498 convocați. De asemenea, au fost prezenți și 63 invitați, printre ei numărându-se și lideri democrat-liberali din județ.
În prezent, procesul de vot este în plină desfășurare. Potrivit Regulamentului de Organizare, democrat-liberalii își vor alege un președinte, doi prim-vicepreședinți, un secretar-general, zece vicepreședinți, doi secretari generali-adjuncți și nouă secretari executivi.
Pentru funcția de președinte candidează doar deputatul Maria Stavrositu, iar pentru funcția de prim-vicepreședinte au fost depuse trei candidaturi: Laurențiu Mironescu, Maria Sorescu și Valentin Ilie Zeicu.
Vom reveni cu mai multe detalii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6986 secunde