Concurs Viceprimarul Făgădău confirmă: DNA București a fost astăzi în control la Primăria Constanța

1050

Articole de la același autor

Viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, a confirmat, cu puțin timp în urmă, faptul că reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție (DNA) București s-au aflat, în cursul zilei de astăzi, în sediul Primăriei Constanța, pentru verificarea contractelor de licitație care au făcut obiectul controlului efectuat în administrația locală de Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP). De asemenea, edilul a menționat că DNA a verificat și "niște achiziții", dar el nu a intrat în detalii cu privire la acestea din urmă.
Potrivit explicațiilor lui Făgădău, care a luat parte la controlul DNA de azi, "au fost parcurse anumite etape procedurale, în funcție de care un procuror va dispune o măsură", mai exact, dacă va fi cazul, trimiterea dosarului în instanță.
Edilul nu a putut însă preciza când anume va afla administrația locală constănțeană dacă reprezentanții DNA vor dispune sau nu măsuri în urma verificărilor de azi. În această ordine de idei, Făgădău a declarat: "Eu doar vă confirm acest control. Noi am luat act de el, în rest, e pur și simplu treaba lor (n.r. - a reprezentanților de la DNA)".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6181 secunde