Ziua Marinei 2009, săracă în oficialități

890
Ministrul Apărării, Mihai Stănișoară, a fost singurul reprezentant al Guvernului prezent la evenimentele organizate în municipiul Constanța cu prilejul Zilei Marinei, o absență notabilă fiind cea a președintelui Traian Băsescu, fost comandant de cursă lungă, care nu a lipsit la nicio aniversare.

"Este o zi de tradiție, o zi de mare sărbătoare, mare sărbătoare creștină, o zi în care sunt bucuros și onorat că sunt aici și că suntem împreună și că i-am sărbătorit pe marinari, cei care s-au jertfit în trecut și merită întrega noastră recunoștiință și cei care astăzi fac eforturi considerabile în instrucție și ați văzut că sunt foarte bine pregătiți", a declarat Stănișoară, informează corespondentul NewsIn.

De altfel, ediția din acest an a fost săracă în reprezentare oficială. Pe lângă Mihai Stănișoară, singurul demnitar prezent a fost președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase. În tribune a luat loc și candidatul la președinție, Principele Radu Duda.

La eveniment au lipsit și oficialitățile locale cele mai importante, printre care amintim primarul Constanței și președintele Consiliului Județean Constanța. Constanța a fost reprezentată de prefectul județului, Liviu Tit Brăiloiu, și viceprimarul municipiului Decebal Făgădău.

Președintele Traian Băsescu a fost sâmbătă, împreună cu soția sa, Maria, la Mănăstirea Tismana. Întrebat de ce a venit la Tismana și nu s-a dus la Ziua Marinei, așa cum obișnuia în anii trecuți, șeful statului s-a mulțumit să răspundă; "Anul ăsta am preferat Gorjul".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5827 secunde