40 de palestinieni uciși în bombardamentele israeliene dintr-un cartier din orașul Gaza

41
40 de palestinieni uciși în bombardamentele israeliene dintr-un cartier din orașul Gaza - numeroaserachetelansatespreisrae-1405863718.jpg

Articole recomandate

40 de palestinieni au fost uciși în bombardamentele israeliene dintr-un cartier din orașul Gaza. Cadavrele au fost găsite sub dărâmăturile din zonă, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgență, Ashraf al-Qoudra. Potrivit DPA, printre victime s-ar afla femei și copii.


Printre victime se află și un lucrător pe Ambulanță și un cameraman de 25 de ani, "care filma un reportaj împreună cu angajatul de pe Ambulanță", a mai spus purtătorul de cuvânt.

Armata israeliană a anunțat duminică că-și va intensifica ofensiva terestră în Fâșia Gaza în cea de a 13-a zi a operațiunilor care s-au soldat până acum cu peste 350 de morți, cel mai sângeros conflict din 2009.

"În această seară, faza terestră a operațiunii (...) se extinde cu forțe suplimentare pentru a combate terorismul în Fâșia Gaza și a stabili o realitate care le garantează israelienilor o viață în securitate", a anunțat armata într-un comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.122 secunde