A murit comediantul și actorul Leslie Jordan, implicat într-un accident de mașină

207
A murit comediantul și actorul Leslie Jordan, implicat într-un accident de mașină - 221024113256lesliejordan2018-1666678900.jpg
Comediantul şi actorul american Leslie Jordan, care s-a remarcat prin rolurile sale din serialele ''Will & Grace'' şi "American Horror Story", dar şi prin postările sale încurajatoare de pe Instagram din timpul pandemiei, a încetat din viaţă în urma unui accident de maşină, luni, la Hollywood, informează marţi DPA/TCA, informează Agerpres. 


Jordan, în vârstă de 67 de ani, a câştigat un Emmy în 2006 pentru interpretarea rolului Beverley Leslie din serialul de succes "Will & Grace".

El se afla la volanul unui BMW când s-a izbit de o clădire, a declarat pentru Los Angeles Times ofiţerul Lizbeth Lomeli de la departamentul de poliţie din Los Angeles. Actorul şi scriitorul a fost declarat decedat la faţa locului.

Nu se cunoaşte deocamdată dacă Jordan a murit în timpul accidentului sau a suferit în prealabil o problemă medicală, însă o sursă din cadrul poliţiei a declarat că starea în care se afla autovehiculul sugerează că Jordan ar fi pierdut controlul asupra acestuia înainte de a se izbi de clădire, scrie stiripesurse.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5848 secunde