A murit un cunoscut prezentator TV

310
A murit un cunoscut prezentator TV - ysvcrnjunjypkcquekac88-1682613952.jpg

Articole de la același autor

Prezentatorul TV american Jerry Springer, cunoscut pentru emisiunile sale controversate, marcate uneori de înjurături, vulgarităţi şi altercaţii fizice, a murit la vârsta de 79 de ani, informează joi agenţiile de presă internaţionale.


Informaţia a fost confirmată de agentul său. Potrivit AFP, Jerry Springer a murit la Chicago “după o scurtă suferinţă”, citând o sursă din familia jurnalistului de televiziune. Cauza decesului ar fi un cancer pancreatic, diagnosticat în urmă cu câteva luni, au dezvăluit alte surse pentru TMZ.


Jerry Springer, născut în 1944 în metroul londonez, care servea de adăpost antiaerian, din părinţi imigranţi (evrei germani), s-a prezentat fără succes la alegerile pentru Congresul american în 1970, înainte de a fi ales primar al oraşului Cincinnati din statul Ohio, în 1977. Ca primar, a condus acest oraş timp de un an. A fost şi consilier de campanie al lui Robert F. Kennedy.


A cunoscut însă succesul în calitate de prezentator al “The Jerry Springer Show”, un talk-show lansat în septembrie 1991, simbol al conceptului american “trash TV”, dar care a devenit un program-cult.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.553 secunde