Actorul Matthew Perry a fost spitalizat de urgență

135
Actorul Matthew Perry a fost spitalizat de urgență - matthewperry-1533718080.jpg

Articole recomandate

Actorul Matthew Perry, cunoscut din serialul "Friends", a fost spitalizat de urgență marți, în urma unei perforații a intestinului, potrivit presei britanice, scrie Digi24.ro. 


În vârstă de 48 de ani, actorul se recuperează după ce a suferit o intervenție chirurgicală, într-un spital din Los Angeles. 


Un reprezentant al actorului a declarat pentru TMZ că Perry "apreciază grija pentru sănătatea sa", dar a cerut să-i fie respectată intimitatea pe parcursul recuperării. 


Parforația gastrointestinală, mai cunoscută ca ruptură de intestin, are loc când se formează o gaură în stomac, intestin gros sau în intestin subțire. 


Simptomele includ dureri abdominale acute iar complicațiile pot duce la septicemie care pune viața în pericol. 


Actorul a vorbit public despre lupta sa cu dependența de droguri și încercări de recuperare pe termen lung.  Perry este cunoscut pentru că a urmat programe de dependență pentru consum de Vicodin în 1997 și 2001. 


Greutatea sa a scăzut la aproximativ 63 de kilograme, el spunând că își amintește cu greu filmările la trei sezoane din serialul "Friends". 


În 2013, Perry a vorbit despre lupta sa cu alcoolul și drogurile, spunând că învinge în bătălia împotriva dependenței. 


El a declarat pentru ABC News: "Cel mai adesea era alcool și opiacee. Cred că m-am ascuns destul de bine, dar până la urmă oamenii și-au dat seama".  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.915 secunde