Actrița Carmen Tănase, analiză dură a societății românești: „Suntem conduși de niște agarici”

281
1
Actrița Carmen Tănase, analiză dură a societății românești: „Suntem conduși de niște agarici” - carmen-1662052067.jpg

Articole de la același autor

Actrița Carmen Tănase face o analiză dură a societății românești. Artista crede că românii nu se sperie de iarna care vine, în ciuda tuturor avertismentelor cu privire la criza prețurilor și a energiei, pentru că mulți au trecut prin perioada comunismului în condiții dificile. Carmen Tănase critică și lipsa de reacție a oamenilor în fața deciziilor luate de politicieni, pe care îi numește "agarici", potrivit Realitatea.net


„Noi suntem mai hârșiți, mai resemnați pentru că noi am trecut prin mai multe. Pentru occidentali este pentru prima dată. Ei nu au mai trecut prin tot ceea ce am trăit noi, românii.. Noi o luăm în glumă și spunem că ne vom descurca. Ei, nu mai merge așa pentru că nu mai este ca pe vremea lui Ceaușescu. Acum situația este generală. Sigur că noi suntem obișnuiți și cu frigul, cu foamea. Nu ne mai sperie nimic. Ei asta poate să fie si bine, dar și rău. Nu mai avem reacție și suntem convinși că ne vom descurca.


De 50 de ani, dacă nu și mai mult, liderii adevărați, că nu poți să-mi spui că planeta asta nu are liderii, au fost îndepărtați dacă au avut funcții-cheie și au fost aduși, nu știu cum să le zic să nu supăr, corectitudinea politică care oricum ne-a distrus pe post de tiriplici, agarici, poftim. Au fost aduși ăștia pentru că ăștia pot fi cumpărați, pot fi manipulați, învârtiți cu cheia”, a afirmat actrița Carmen Tănase.


Comentează știrea

C-tin
1 septembrie 2022
Erorile neamului vanzator

Coloniile nu au drept de "replica" !!! Ele trebuie sa pună totul la dispoziția coloniștilor!!! Doar ei gândesc, ceilalți "pupincuresc" !!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5952 secunde