Actriţa Gwyneth Paltrow a câştigat procesul privind accidentul de schi produs în 2016 în Utah

157
Actriţa Gwyneth Paltrow a câştigat procesul privind accidentul de schi produs în 2016 în Utah - 4lbkyp70631249295328jpg-1680245973.jpg

Articole de la același autor

Actriţa Gwyneth Paltrow a câştigat procesul din Statele Unite în legătură cu un accident de schi produs în 2016, după ce un juriu a decis joi că Paltrow nu este responsabilă de leziunile suferite de un bărbat în timpul unei coliziuni pe o pârtie de schi din Park City, Utah, relatează dpa şi Reuters.



Terry Sanderson, un optometrist pensionar, a suferit o comoţie cerebrală şi şi-a rupt patru coaste în urma coliziunii. El a declarat că rănile au condus la o leziune cerebrală traumatică şi a cerut despăgubiri de peste 300.000 de dolari de la Paltrow în cadrul unui proces civil.

Sanderson, în vârstă de 76 de ani, a declarat în timpul audierilor că o femeie, despre care a aflat mai târziu că este actriţa Gwyneth Paltrow, l-a lovit după ce a "pierdut controlul" în timp ce schia în staţiunea Deer Valley Resort din Park City. Un prieten al lui Sanderson a declarat că a văzut-o pe Paltrow izbindu-se de fostul medic.

Paltrow a respins acuzaţia, afirmând că nu ea a provocat accidentul şi că Sanderson este cel care a lovit-o din spate în timp ce schia.

După doar două ore de deliberări, cei opt juraţi au dat joi un verdict în favoarea actriţei şi au decis că Sanderson este 100% vinovat. Paltrow a primit despăgubiri simbolice de un dolar, pe care actriţa le ceruse în cadrul unui contraproces.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4567 secunde