Adolescentă de 14 ani, suspectă că și-a omorât bunica în bătaie

558
O adolescentă, de 14 ani, din Constanța, este audiată de procurori, fiind suspectă că și-a omorât bunica în bătaie. Totul a ieșit la iveală după ce medicii legiști au finalizat necropsia, care a stabilit că femeia de 79 de ani a avut o moarte violentă.
Eliza Stănescu, de 79 de ani, locuia pe strada Pușkin, la numărul 17, împreună cu fiul ei, care este imobilizat la pat, și nepoata sa. În cursul zilei de 1 martie, fata a sunat la ambulanță și le-a spus cadrelor medicale că bătrâna se simte rău.
Femeia a fost internată cu suspiciunea de atac cerebral, iar după 24 de ore a decedat.
Medicii legiști au efectuat necropsia și au stabilit că bătrâna a avut o moarte violentă. Specialiștii susțin că leziunile găsite la cap au fost făcute, cel mai probabil, prin lovituri repetate cu un corp dur. De asemenea, craniul femeii avea și leziuni provocate la contactul cu solul, după ce, în urma loviturilor, aceasta s-a prăbușit.
Reprezentanții IPJ Constanța au declarat că principalul suspect în acest caz este nepoata femeii, în vârstă de 14 ani, care locuia cu bătrâna, tatăl fetei fiind imobilizat la pat, iar mama plecată, la muncă, în străinătate.
Ancheta este coordonată acum de un procuror, care trebuie să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate.
Potrivit anchetatorilor, adolescenta a recunoscut că bunica sa a fost bătută, însă spune că un prieten de-al ei, pe care l-a adus în casă, ar fi lovit-o.
Vecinii spun că bătrâna era foarte cumsecade, o fire retrasă. Ei au precizat că, uneori, din casa femeii se auzeau scandaluri, după ce fata venea cu băieți necu-noscuți acasă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1754 secunde