Alertă în Marea Mediterană. Trei români, printre pasagerii feribotului cuprins de flăcări în largul Insulelor Baleare

146
Alertă în Marea Mediterană. Trei români, printre pasagerii feribotului cuprins de flăcări în largul Insulelor Baleare - untitled-1430290643.jpg

Articole recomandate

Printre cele 156 de persoane evacuate de pe un feribot cuprins de flăcări în apropierea coastelor spaniole ale Mediteranei se numără și trei români, au anunțat autoritatea portuară din Insulele Baleare și compania ce operează ambarcațiunea, transmite AFP.


Feribotul 'Sorrento', care făcea legătura între Palma de Mallorca și Valencia (estul Spaniei), 'este în flăcări și toată lumea a fost evacuată', declara, aseară, un reprezentant al companiei Transmediterranea.

Potrivit primelor informații furnizate de această companie, pasagerii provin din cel puțin 12 state, respectiv Spania, Germania, România, China, Columbia, Ecuator, Senegal, Argentina, Albania, Australia, Bulgaria și Algeria. Toți pasagerii și membrii echipajului au fost evacuați de pe navă și sunt în afara oricărui pericol.

Reamintim că un feribot a luat foc în Spania. Incendiul a izbucnit la circa 37 de kilometri de insula Palma. Autoritățile au activat dispozitivul de luptă împotriva poluării ce ar rezulta în urma unei posibile scurgeri de carburanți, existând de asemenea posibilitatea ca feribotul să se scufunde. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Februarie 2015
Stire din Social : Ce salarii au românii și bulgarii
Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Social : Pe ce se duc banii românilor
Pagina a fost generata in 2.1879 secunde