Ana Morodan a plecat din București, deși este sub control judiciar, pentru a se interna la psihiatrie

619
Ana Morodan a plecat din București, deși este sub control judiciar, pentru a se interna la psihiatrie - anamorodancrop163992569065c714c3-1683214456.jpg

Articole de la același autor

Ana Morodan a plecat din București, chiar dacă se află sub control judiciar, pentru a se interna la o clinică de psihiatrie. În perioada în care este plecată din Capitală, „contesa digitală” nu va scăpa de sub supravegherea oamenilor legii.


În urmă cu o lună și jumătate, Ana Morodan a produs un accident de circulație și a fost prinsă conducând cu permisul suspendat, sub influența alcoolului și a unor substanțe psihoactive.
După aceste probleme avute cu legea, Ana Morodan s-a decis să ia atitudine și să se ocupe mai mult de sănătatea sa mintală, scrie Gândul.ro


În urmă cu o săptămână, Ana Morodan a primit aprobarea polițiștilor și procurorilor pentru a pleca din oraș. Ea s-a internat la Centrul Medical „Laura Cătană”. Spitalul de psihiatrie este ridicat în Pianu de Jos, județul Alba, și este unul dintre cele mai bune de profil din România. „Contesa digitală” ar fi solicitat o cameră single și ar plăti 550 de lei (110 euro) pentru fiecare zi pe care o petrece în unitatea medicală.


De asemenea ea a postat un story pe Instagram, în care se adresa urmăritorilor: 


“Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți că mine. Să nu va credeți mai puternici decât viața, să nu va lăsăți seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta.
Să nu va faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău.
Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată”, a scris Ana Morodan.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4763 secunde