Anamaria Prodan a dat lovitura după divorț! Ce afacere uriașă a deschis: „Va avea un succes foarte mare”

612
Anamaria Prodan a dat lovitura după divorț! Ce afacere uriașă a deschis: „Va avea un succes foarte mare” - ana-1663074324.jpg

Articole de la același autor

Anamaria Prodan pare că renaște după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Femeia de afaceri tocmai se pregătește să lanseze un nou business de mare succes, pe o piață foarte puțin exploatată pentru moment în România. Anamaria Prodan, după eliberarea dintr-un mariaj toxic, înflorește atât pe plan personal dar și pe cel financiar, potrivit Realitatea.net


În data de 14 septembrie Anamaria Prodan urmează să lanseze propria colecție de NFT-uri în cadrul unui eveniment organizat tocmai în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

”Piața actuală a NFT-urilor este în plină ascensiune, la fel sunt și proiectele noastre legate de piața cryptomonedelor și cea a NFT-urilor. Fac parte din mai multe proiecte frumoase, unul dintre ele fiind CyCoin în care sunt investitor majoritar și care o să fie lansat în viitorul apropiat.


În mod evident proiectul ‘Anamaria Prodan NFTs’ este unul de suflet pentru mine și sunt sigură că va avea un succes foarte mare. Am lucrat cu o echipă creativă de profesioniști și advisors din partea companiei CryptoDATA, experți în domeniul blockchain și, implicit, în tot ceea ce înseamnă piață de NFT-uri și sunt convinsă că împreună vom face lucruri mari”, a declarat Anamaria Prodan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6086 secunde